У Брюсселі компанія Eurostar Group, що була створена на початку 2023 року в результаті злиття операторів Thalys та Eurostar, представила свій оновлений бренд.

Про це пише ЦТС з посиланням на Rynek Kolejowy.

В єдиному фірмовому стилі буде оформлено 25 поїздів Eurostar та 26 Thalys.

Усі високошвидкісні поїзди операторів з жовтня 2023 року курсуватимуть під брендом Eurostar із новим логотипом. Рішення відмовитися від колишнього бренду Thalys на користь єдиного на основі бренду Eurostar прийнято через те, що останній має високий ступінь впізнаваності як на європейському, так і на глобальному рівні. 

"У 2030 році ми прагнемо перевезти 30 млн пасажирів і стати одним із лідерів екологічних подорожей у Європі", - зазначила генеральний директор Eurostar Гвендолін Казенаве. 

Новий логотип компанії - зірка - нагадує про міжнародний експрес l’Etoile du Nord ("Північна зірка") - перший потяг, який багато рокыв тому зв'язав Париж, Брюссель та Амстердам.

Зазначається, що оператор розраховує на збільшення туристичного потоку між Англією та Францією та до Нідерландами. Також у 2024 році має стартувати п'ята пара сполучень на маршруті Лондон-Амстердам.

20230125100647eurostar1.jpg_732-490