У Києві дорожники завершують ремонті роботи на Подільському узвозі. Поки узвозом дозволений рух тільки громадського транспорту в реверсному режимі, а з понеділка, 10 жовтня, автомобільний рух оновленою дорогою відкриють повністю.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію КМДА.

"Незважаючи на воєнний стан і складне економічне становище, Київ намагається знаходити можливості, щоб ремонтувати дороги, які найбільше потребують оновлення. Наприклад, уже практично завершили поточний ремонт покриття із бруківки та тротуарів на Подільському узвозі. Ця вулиця має важливе значення для руху між Подільським і Шевченківським районами міста, зокрема, й для курсування громадського транспорту. Щодня для виконання робіт були задіяні близько 90 працівників ШЕУ з усіх районів міста", - зазначив мер Києва Віталій Кличко

Довжина Подільського узвозу - майже 1,2 км. Площа - близько 22 тис. кв. м. Об’єкт збудували 65 років тому і з того часу жодного разу не оновлювали.

Ремонтні роботи виконали окремими, найбільш пошкодженими, ділянками на всій довжині узвозу - від вулиці Кирилівської до вулиці Овруцької.

Також замінили 18 старих залізобетонних опор освітлення. Здійснили ремонт бортового каменю, завершують роботи з ремонту зливоприймачів та оглядових колодязів.

"Наразі основні роботи на проїжджій частині практично завершили. Вже з понеділка відкриємо повноцінний рух оновленою дорогою", - додав Кличко.

imgbig (1)

imgbig (2)

imgbig (3)

imgbig