Японська контейнерна судноплавна компанія Ocean Network Express (ONE) співпрацюватиме з Sony Network Communications Europe для розробки "інтелектуального рішення" для створення "розумних" контейнерів. 

Про це пише ЦТС з посиланням на Rivieramm.

Сьомий за величиною контейнерний перевізник у світі використовуватиме технології  Sony для відстеження контейнерів у ланцюжку поставок, щоб отримати більше інформації про свій контейнерний парк.

Ці дані забезпечать кращу видимість контейнерів, швидке та проактивне прийняття рішень і більш ефективні переміщення контейнерів на флоті з 205 суден.

ONE зазначає, що його клієнти отримають доступ до оперативних оновлень протягом усього шляху доставки. Технологія "розумних контейнерів" також надасть більш надійні дані про доставку для зацікавлених сторін.

"Разом із Sony ми створюємо майбутнє контейнерних перевезень. Це майбутнє, у якому ми маємо доступ до інформації, необхідної для того, щоб запропонувати нашим клієнтам вищу якість послуг і створити новий стандарт досконалості процесів. Наша спільна місія спрямована на те, щоб розширити межі наших можливостей за допомогою інноваційних логістичних технологій", - підкреслив керуючий директор ONE з продуктів і мережі Хірокі Цуджі.

Повідомляється, що Sony створить спеціальне та вдосконалене рішення для розумних контейнерів разом із ONE. "Інформація в режимі реального часу, отримана для флоту ONE, дозволить їм ще більше оптимізувати свій транспортний бізнес і, таким чином, покращити обслуговування клієнтів", - додав керівник відділу відстеження Visilion Sony Network Communications Europe Ерік Лунд.