У Франції сім компаній, які мають логістичні термінали на території країни, об'єднали зусилля з національним французьким вантажним оператором Fret SNCF для створення першої національної мережі Rail Route Connect (2RC).

Про це пише ЦТС з посиланням на Rail Freight.

Серед цих компаній Dupessey&Co, Laforêt Logistics, Lahaye Global Logistics, Transports Lassalle, MediacoVrac, EderlogMultimodal та Groupe MGE.

Основна мета ініціативи - подальший розвиток мультимодальних сполучень та збільшення частки залізничного транспорту на ринку вантажних перевезень Франції.

Компанії, що увійшли до 2RC за рахунок своїх ресурсів тепер повинні забезпечувати початковий і заключний етап перевезення, тобто збору та розподілу вантажів, у той час як Fret SNCF візьме на себе залізничне плече маршрутів, гарантуючи при це надання відповідного рухомого складу для перевезення по мережі 2RC.

Ставши учасниками цієї ініціативи, всі сім компаній тепер можуть забезпечити доставку вантажів залізницею своїм клієнтам у Франції.

Більше того, SNCF зможе запропонувати перевезення і до інших країн, зокрема до Іспанії, Італії, Швейцарії, Німеччини та Бельгії. Можлива також організація залізничних відправлень до Великобританії із північної частини Франції.

capture