Нідерландський стартап European Sleeper оголосив про початок 20 лютого 2023 року продажів квитків на нічні поїзди Брюссель-Берлін із зупинками в Антверпені, Роттердамі, Амстердамі та Девентері, які почнуть курсувати з 25 травня 2023 року.

Про це пише ЦТС з посиланням на Railway Gazette.

Потяг, який отримав назву Good Night Train, відправлятиметься по понеділках, середах і п'ятницях з Південного вокзалу Брюсселя о 19:22 і з Центрального вокзалу Амстердама о 22:34 з прибуттям на станцію Берлін-Головний наступного ранку о 06:4.

Зворотний рейс заплановано з Берліна о 22:56 у неділю, вівторки та четверги з прибуттям до Амстердаму о 06:31 та Брюсселю о 9:27.

У продажу з'являться квитки у вагони з місцями для сидіння з початковою вартістю 49 євро в один кінець, шестимісні купе - за ціною від 79 євро і чотиримісні купе - 99 євро за місце. Проїзд в одномісному купе коштуватиме 159 євро, двомісний - 129 євро. У вартість квитка включено сніданок.

Пасажири також можуть взяти з собою велосипеди та домашніх тварин.

У грудні 2023 року European Sleeper планує продовжити цей маршрут від Берліна до Дрездена та Праги, а з 2024 року розраховує відправляти поїзди щодня.

У Брюсселі на поїзд European Sleeper зможуть також встигнути пасажири, які прибули високошвидкісними поїздами з Лондона та Парижа.

У більш віддаленій перспективі European Sleeper планує пустити нічні поїзди з Брюсселя та Амстердама до Скандинавських країн, а також до Барселони.

В даний час з Берліна до Брюсселя залізницею можна дістатися спочатку високошвидкісним поїздом до Кельна, де можлива пересадка на поїзд Франкфурт-на-Майні - Брюссель.