Протягом 2022 року ремонтні роботи в Києві виконали на 42 об’єктах дорожньої інфраструктури, повідомив мер столиці Віталій Кличко, підбиваючи підсумки року.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію КМДА.

"У 2022 році в столиці у значно менших масштабах, але продовжили ремонт доріг та шляхопроводів, які найбільше потребували оновлення. Цього року особливу увагу приділили капремонту вулиць, вимощених гранітною бруківкою", - зазначив він.

Так, за словами Кличко, покриття із бруківки відремонтували на Володимирському та Подільському узвозах, частині вулиці Грушевського і на кількох ділянках вулиці Шовковичної.

Загалом протягом року ремонтні роботи в столиці виконали на 42 об’єктах: 4 вулиці капітально відремонтували (зокрема, завершили капремонт вул. І. Франка), здійснювали ремонтні роботи на 4 мостах і шляхопроводах (наймасштабніші роботи виконали на мосту через р. Десенка).

На 24 вулицях виконали масштабний поточний ремонт і благоустрій (на частині Чоколівського бульвару, Харківського шосе, вулиць Щербаківського, Ірпінської, Спаської, Генерала Алмазова, Оболонського проспекту); влаштували кільцеві розв’язки малого радіусу й оновили покриття на 10 перехрестях.