В компанії Lloyd's of London заявили, що програма страхування вантажів, що забезпечує покриття поставок через український "зерновий коридор‎"‎, буде продовжена в наступному році без підвищення ставок. 

Про це пише ЦТС з посиланням на Latifundist.

Повідомляється, що банки, зазвичай, вимагають від судновласників, які заходять в українські порти, мати різноманітні страхові поліси, зокрема страхування корпусу та вантажу, яке оновлюється кожні сім днів. 

Очікується, що в наступному році через конфлікт, стихійні лиха і високу інфляцію тарифи на військові та інші види страхування різко зростуть по всьому світу.

"Об’єкт AsOne у Чорному морі триватиме безперервно без запланованих підвищень рейтингу", - розповів голова вантажного відділу Ascot Кріс МакГілл.

Зазначається, що авіаційні та морські страховики стурбовані тим, що перестрахувальники, які страхують страховиків, виключать весь регіон України, росії та білорусі, коли 1 січня настане час переоформлення договорів перестрахування.

Але МакГілл сказав, що програма страхування вантажів була створена таким чином, що страховики, які беруть участь у програмі, розділяють ризик, не потребуючи перестрахування.