Столичні дорожники закінчили масштабний поточний ремонт мосту через річку Десенка (продовження Північного мосту).

Як пише ЦТС, про це повідомили у КМДА.

Оновлення виконали у крайніх правих смугах (півтори смуги у кожному напрямку), на частинах, які потребували першочергового ремонту. 

Пообіді 21 грудня рух повністю відкриють. 

"Нині на Північний міст і міст через р. Десенку збільшилось навантаження у зв’язку із обмеженням руху на інших ділянках вулично-дорожньої мережі. Такі ремонти забезпечують експлуатацію споруди в належному режимі", - йдеться в повідомленні.

Так, було замінено залізобетонний вирівнюючий шар і гідроізоляцію, влаштовано 2 шари асфальту загальною площею близько 8 тисяч кв. м.  Протяжність - 780 м у кожному напрямку.

"Враховуючи, що частину робіт виконували при низьких температурах, використали асфальтобетон зі спеціальними енергозберігаючими та адгезійними добавками, які дозволяють влаштувати покриття за мінусових температур. Склад полімеро-асфальтобетоннної суміші розроблено науково-технічним супроводом Національного транспортного університету", - додали в КК "Київавтодор".

У комунальній корпорації зауважують, що на залізобетонний вирівнюючий шар, гідроізоляцію і покриття діє гарантія 5 років.

imgbig (1)

imgbig

imgbig (2)

8740