FlixBus оголосив про запуск одразу трьох міжнародних ліній з України, починаючи з 15 грудня: Вінниця-Варшава, Івано-Франківськ - Познань та Полтава-Прага. 

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію перевізника.

Повні маршрути нових ліній: N3242 Вінниця-Хмельницький-Львів-Люблін-Варшава; N3245 Івано-Франківськ - Львів - Жешув - Лодзь - Познань; N3271 Полтава-Київ-Львів-Краків-Прага.

За лініями закріплені фірмові зелені автобуси FlixBus.

Також Flix оголосив про перші рейси з України до Молдови, на платформі FlixBus відкрився продаж квитків на партнерську лінію перевізника Trans City з Києва до Кишинева. 

Повний маршрут: CUA886 Київ - Житомир - Бердичів - Вінниця - Могилів-Подільський - Єдинець - Бєльці - Оргей - Кишинів - Аеропорт Кишинева.

Рейс нічний - відправлення з Києва о 17:00, а прибуття до Кишинева о 5 ранку наступного дня.

Зазначається, що автобуси Trans City відрізняються від звичного Flix-брендування, але містять зелену наліпку "у співпраці з FlixBus", за якими їх можна легко впізнати на автостанції.

"Ще ніколи українська мережа Flix не була такою потужною, як зараз - це 14 ліній, які відправляються з 13 українських міст", - зазначив директор FlixBus в Україні, Польщі та країнах Балтії Міхал Леман.