В Польщі, на прикордонних переходах Підкарпаття з Україною зупинено рух транспорту. 

Про це пише ЦТС з посиланням на Rzeszow Wyborcza.

"Українська сторона призупинила перевірки", - пояснює речник Бещадського прикордонного відділення Петро Закєларц.

Марчін Пьотровскі з фонду Folkowisko в Гораєці, який надає підтримку біженцям на українській стороні, також поінформував про проблеми на прикордонних переходах. "Кордон не працює. Офіційно через відсутність інтернету в Києві", - зазначив він.

Згідно з інформацією, наданою Бещадським прикордонним відділенням, після 7 години вечора на всіх прикордонних переходах з Україною рух було зупинено. 

Однак зазначається, що великих черг на переходах немає. Також вночі не було поїздів, що курсували через кордон.

Як повідомили в Держприкордонслужбі України, на пункті пропуску "Ягодин" пропуск пішоходів та легкових авто тимчасово не здійснюється; на пункті пропуску "Устилуг" пропуск пішоходів не здійснюється.

На пункті "Угринів" пропуск пішоходів здійснюється лише на вихід з метою евакуації; "Рава-Руська" - пропуск пішоходів здійснюється лише на вихід з метою евакуації; "Грушів" - в черзі 13 автобусів, пропуск пішоходів здійснюється лише на вихід з метою евакуації.

Біля пункту пропуску "Краківець" в черзі 4 автобуса, пропуск пішоходів не здійснюється; "Шегині" - в черзі 9 автобусів, пропуск пішоходів здійснюється у обох напрямках; "Смільниця" - пропуск пішоходів здійснюється лише на вихід з метою евакуації.