"Укравтодор" проводить аварійний ремонт територіальних доріг Т-25-14 Ніжин - Бахмач - Дмитрівка та Т-25-51 /М-02/ - Заньки, Т-25-27 Бобровиця - Свидовець - Новий Биків - Ічняна та Т-25-19 Холми - Авдіївка - Оболоння на Чернігівщині.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію Держагентства автодоріг.

Зазначається, що після деокупації області, через обірвані транспортні сполучення, частину трафіку на себе перейняли дороги територіального значення.

Дорожники проводять ямковий ремонт територіальних доріг та вкладають відфрезерований матеріал. 

"Цього місяця у Ніжинському районі за допомогою відфрезерованих матеріалів відремонтували пошкоджені ділянки доріг Т-25-14 Ніжин - Бахмач - Дмитрівка та Т-25-51 /М-02/ - Заньки. Ліквідували ямковість на Т-25-27 Бобровиця - Свидовець - Новий Биків - Ічня від Монастирища в сторону Ічні", - йдеться в повідомленні.

Таким чином було покращено сполучення в центральних районах Чернігівської області.

"На цьому тижні проводимо роботи на дорозі Т-25-19 Холми - Авдіївка - Оболоння. Бригада дорожників виконує ямковий ремонт гарячим асфальтобетоном. Покращуємо проїзд на північному сході Чернігівської області", - додали в "Укравтодорі".

Після деокупації Чернігівщини на початку квітня було 680 км пошкоджених доріг та 25 мостів. Нині поступово, за дозволу військових, відновлюється сполучення та покращується проїзд, щоб довезти товари першої необхідності жителям області.