Наглядова рада "Дойче бану" прийняла рішення з 1 серпня 2015 року скоротити кількість членів правління компанії з восьми до шести осіб. Цікаво, що у оновленому складі правління найбільшої залізничної компанії Європи немає жодного випускника залізничного вузу. Компанією керують політолог, два юриста, фінансист та по одному вихідцю з Siemens та Daimler.

Dr. Rüdiger Grube, генеральний директор и голова правління Deutsche Bahn AG і DB Mobility Logistics AG.

В легендарний "Дойче бан" Грубе прийшов у 2009-му році зі знаменитого автомобілебудівного концерну Daimler AG, де працював в раді директорів. Загалом, Даймлеру він віддав вісім років своєї кар'єри. Крім цього, Грубе був представником Ради директорів Європейського аерокосмічного агентства EADS N.V.

Corbis

Berthold Huber, відповідальний за трафік і транспорт

Має ступінь з політології. Починав кар'єру в якості консультанта з питань управління в 1990 році, потім працював у Schitag Ernst&Young Unternehmensberatung GmbH у рідному Гейдельберзі. Працює в Deutsche Bahn з 1997 року. Починав з посади менеджера по персоналу в DB Regio AG в Баварії.

Dr. Volker Kefer, віце-голова правління Deutsche Bahn AG і DB Mobility Logistics AG, відповідальний за технології та модернізацію інфраструктури.

Навчався на машинобудівному факультеті. Кар'єру розпочинав в компанії Siemens AG. В 1983 році отримав докторський ступінь технічного університету в Мюнхені. До 2006 року займав керівні посади на "Сіменсі", після чого перейшов у Deutsche Bahn.

Dr. Richard Lutz, фінансовий директор

До 1994 року працював науковим співробітником в університеті Кайзерслаутера, де отримав докторський ступінь.  Працює в Deutsche Bahn AG з 1994 року.

Ronald Pofalla, відповідальний за економічні, правові питання та регулювання.

Отримав науковий ступінь з соціальної педагогіки у Вищій школі Дюссельдорфа. Вивчав право в університеті Кельна. Працював чиновником регіонального суду. Пофалла був членом Бундестагу з 1990 по 2014 рік від ХДС/ХСС). Він був генеральним секретарем ХДС з 2005 по 2009 рік. У 2015 році приєднався до Deutsche Bahn в 2015 році.

Ulrich Weber, відповідальний за людські ресурси

Дипломований юрист. Спочатку працював у юридичній фірмі.  У 1990 році Вебер був призначений виконавчим директором Deutsche Montan Technologie GmbH. У 1993 року він був членом Правління Cubis AG. У 1998 році він був призначений членом правління RWE AG Rheinbraun, а з 2001 року в RAG Aktiengesellschaft (основний бізнес корпорації — видобування вугілля) і Evonik Industries AG з 2006 року.

Deutsche Bahn AG - державна компанія, найбільша залізнично-транспортна та залізнично-інфраструктурна компанія Євросоюзу. В компанії працює 295 653 осіб (станом на 2013 рік). Валовий дохід компанії складає 39,1 млрд евро (у 2013 році). 

Читайте також Чому залізничнику буде важче кардинально реформувати УЗ