Я в шоці: минулого тижня їхав з Чернівців в Ужгород через Яблунецький перевал - там нова дорога; сьогодні по дорозі на Львів проїхав Верецький перевал - і там нова дорога. Не ямковий ремонт, а нова широка дорога (ще навіть розмітку нанести не встигли) там, де колись доводилося їхати на першій передачі.

Хунта свірєпствує. Їх треба зупинити, бо якщо зробили ці дороги - можуть зробити й інші. А я звик до цих ям, вони мені як рідні. Планував приїхати пізніше й знервованіший, а тут така зрада... До того ж ями на перевалах мають важливе туристичне і релігійне значення - людина не може їхати швидше, а значить має більше часу, щоб роздивитися Карпати, й побачивши всіяне кратерами ям дорожнє полотно, щиро каже: "О, Господи!".

І у всьому цьому видно руку Кремля - по таких дорогах легко пройдуть російські танки, щоб окупувати Закарпаття.

Словом, пропоную сьогодні ввечері зібратися з ломиками й кайлами під стелою Незалежності в Києві, звідки вирушимо довбати ями в нових дорогах. Патріот у таку грізну мить не може лежати на печі! Третьому Майдану - бути!

PS. В даном случае, редакция особенно акцентирует внимание, что публикации в разделе "Блоги" являются исключительно точкой зрения автора. Редакция не несет никакой ответственности за их содержание :)